can i get someone to write my dissertation help with my dissertation do my homework reddit york university creative writing online write my essay for me australia americas best resume writing service reviews university of east anglia ma creative writing doing a senior thesis jobs with a major in creative writing que signifie did you do your homework yesterday i am a tree creative writing homework help second grade legit websites that do your homework happy new year creative writing business plan writing service uk e2matrix-m.tech/phd thesis help dissertation guidance jalandhar punjab university of iowa creative writing mfa acceptance rate creative writing minor university of arizona faust creative writing hey google help me with my homework creative writing worksheets with word bank creative writing law someone to do my essay creative writing coach online residency personal statement writing services creative writing course online creative writing stories gcse synthesis essay maker creative writing english language gcse english literature and creative writing bangor creative writing prompts year 8 you help me with my homework que quiere decir creative writing about blood creative writing about fairy fault block mountains primary homework help creative writing point of view the crucible i gotta do my homework homework help cpm int 1 creative writing image prompts will writing service walsall

THE ROCKEFELLER UNIVERSITY COLLABORATIVE RESEARCH CENTER

New York, NY

This new research laboratory complex at the Rockefeller University, a biomedical institute in New York City, inserts a new, glass “bridge” building between two renovated, historic labs. Lighting design was crucial both to meet the exacting technical standards demanded for the laboratory spaces, and within the bridge structure, as its glazed walls allowed clear views to the interior from outside.

The lighting of the bridge’s architecturally complex, seven-story atrium was thoughtfully designed to enhance teamwork among scientists, to be warm and welcoming rather than coldly institutional, and to facilitate way-finding within the building’s intricate hierarchy of interior spaces.

Awards

  • IES Illumination Award of Merit

  • GE Award of Merit

ARCHITECT

Mitchell Giurgola Architects

PHOTO CREDIT

Charlie McLarty/Acuity Brands Lighting; Jeff Goldberg/ESTO